Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up

Η εταιρεία άρχισε να λειτουργεί στον Βόλο τον Απρίλιο του 1965 και σε σύντομο χρονικό διάστημα ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα, χρησιμοποιώντας πρώτη, για πρώτη φορά, τον χαρακτηρισμό “Ειδικά Δομικά & Βιομηχανικά Υλικά” για τα προϊόντα της.

Το 1982 μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία, έχοντας εν τω μεταξύ κατοχυρώσει νομικά το εμπορικό της σήμα και τις εμπορικές ονομασίες (TRADE NAMES) των προϊόντων της και έχοντας καθιερώσει σταθερές χρωματικές συνθέσεις για τις συσκευασίες και τα έντυπά της, οι οποίες χαρακτηρίζουν τα υλικά και διευκολύνουν την αναγνώρισή τους.

tsco plant

Η ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ ΑΕ εκπροσωπεί κατά 100% ελληνικά συμφέροντα και τα κέρδη της φορολογούνται και επενδύονται στην Ελλάδα.

Aπό το 1983 ο τρόπος διοίκησης της εταιρείας εμφορείται από τις αρχές της Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας, κατά το Ιαπωνικό πρότυπο.

Από το 1985 συμμετέχει σε επταμελή ομάδα ομοειδών βιομηχανικών επιχειρήσεων που εδρεύουν σε χώρες της Δυτικής και Κεντρικής Ευρώπης, με σκοπό την χάραξη και εφαρμογή κοινής πολιτικής σε θέματα προμηθειών και marketing.

Από τον Οκτώβριο του 1997 είναι πιστοποιημένη από το TÜV CERT για την εγκατάσταση και διαχείριση Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητος, σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001, που αφορά τον σχεδιασμό (έρευνα και ανάπτυξη), την παραγωγή, την αποθήκευση και την διάθεση όλων των προϊόντων της.

Η πιστοποίησή της εγγυάται ότι σε όλες τις φάσεις λειτουργίας της επιχείρησης, τηρούνται όλες οι διαδικασίες, διενεργείται κάθε απαιτούμενος Ποιοτικός Έλεγχος και καταγράφονται όλα τα στοιχεία, ώστε αποδεδειγμένα να διασφαλίζεται η Σταθερότητα της Υψηλής Ποιότητος των σχεδιαζομένων και παραγομένων προϊόντων.

Το εγκατεστημένο Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητος είναι καθημερινό εργαλείο Δουλειάς για την ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ Α.Ε. και όχι απλώς εργαλείο marketing.

Η άριστη λειτουργία του είναι αποτέλεσμα της ειλικρινούς δέσμευσης της Διοίκησης αφ’ ενός και της ενθουσιώδους συλλογικής προσπάθειας του συνόλου των εργαζομένων της, αφ’ ετέρου.

Ιδιαίτερα για τα υλικά που απευθύνονται στις Δομικές Κατασκευές, συγκαταλέγεται μεταξύ των Πρωτοπόρων Ευρωπαϊκών Εταιρειών, έχοντας αναπτύξει τεχνολογία πολύ υψηλού επιπέδου, η οποία της επέτρεψε να είναι:

- Η πρώτη Ευρωπαϊκή βιομηχανία που παρήγαγε επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών.

- Η πρώτη Ελληνική και η δεύτερη Ευρωπαϊκή βιομηχανία που παρήγαγε ελαστομερή, μη ασφαλτικά, στεγανωτικά.

- Η πρώτη Ελληνική και η τρίτη Ευρωπαϊκή βιομηχανία που παρήγαγε υδατικά εποξειδικά συστήματα.

- Η πρώτη βιομηχανία που παρήγαγε στην Ελλάδα ολοκληρωμένα συστήματα ενέσιμων εποξειδικών ρητινών, ακρυλικό χρώμα, υδατικά συστήματα προστασίας και διακόσμησης του ξύλου.

- Είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία του κλάδου της που μέτρησε και καθιέρωσε την αναφορά του τεχνικού χαρακτηριστικού “διάρκεια ζωής εφαρμοσμένου προϊόντος” (= Durability), πολύ πριν καθιερωθεί επισήμως (σε ευρωπαϊκό τουλάχιστον επίπεδο) σαν τεχνική απαίτηση.

- Καθιέρωσε τον, γενικευμένο πλέον, όρο “ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ”, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επωνυμίας της, δημιουργώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο έναν νέο βιομηχανικό κλάδο, σαφώς διαχωρισμένον από τον κλάδο των βασικών οικοδομικών υλικών.

Προσήγγισε με ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα:

- κοινωνικός περίγυρος – στήριξη πολιτιστικών και επιστημονικών δραστηριοτήτων της πόλης στην οποία εδρεύει

- ασφάλεια και υγιεινή στους χώρους παραγωγής

- ασφάλεια και υγιεινή κατά την χρήση των προϊόντων από τον τελικό χρήστη

- προστασία του περιβάλλοντος

Πολύ πρώιμα, ήδη από το 1979, πολύ πριν το οικολογικό πρόβλημα γίνει ευρύτερα γνωστό, είχε καταργήσει τις πρώτες ύλες και τα προϊόντα εκείνα που αργότερα χαρακτηρίστηκαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο τοξικά και είχε περιορίσει σημαντικά τις πρώτες ύλες των οποίων η παραγωγή συντελεί στην εξάντληση φυσικών πόρων (π.χ. οργανικοί διαλύτες).

Σήμερα, η ερευνητική δραστηριότητα της εταιρείας έχει προχωρήσει σε τέτοιον βαθμό ώστε να προηγείται κατά μία δεκαετία τουλάχιστον, του ελληνικού τρόπου δόμησης.

Το σχετικά μικρό της μέγεθος και το γεγονός ότι είναι εγκατεστημένη μακριά από το Κέντρο δεν την εμπόδισαν να διακριθεί από πολύ νωρίς για την υψηλή ποιότητα των υλικών, τον σταθερό προσανατολισμό στην παραγωγή αποκλειστικά επωνύμων, ποιοτικών προϊόντων και τις καινοτόμες τεχνικές επιλογές της.

Η ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ ΑΕ, σχεδιάζει και παράγει προϊόντα τα οποία:

 • αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική έμπνευση και τις ικανότητες των τεχνικών
 • καλλιεργούν αισθητική άποψη
 • ανεβάζουν το επίπεδο των απαιτήσεων οι οποίες εκφράζονται από το κοινό, την αγορά, προς τον Τεχνικό Κόσμο, προκειμένου να ανέλθει και να παραμείνει μόνιμα ανερχόμενο το επίπεδο των Δομικών Κατασκευών στην Ελλάδα.

Η ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ ΑΕ εφήρμοσε πάντα πρακτικές χαμηλών τόνων. Η Φήμη της εδραιώνεται στην ποιοτική υπεροχή και την υψηλή ανταγωνιστικότητα των προϊόντων της, στην εγκυρότητα και την αξιοπιστία των τεχνικών της λύσεων και στην ταχύτητα με την οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συνεργατών της.

Η συμμετοχή της στο τεχνικό έργο δεν εκφράζεται μόνο με την προμήθεια υλικών, αλλά και με την συνεχή συμβουλευτική παρουσία και την στενή συνεργασία της με τους συντελεστές του, επ’ ωφελεία αφ’ ενός της τεχνικής του αρτιότητας ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια και αφ’ ετέρου της οικονομίας του από άποψη χρήματος, χρόνου και διάρκειας ζωής.

Δεν είναι επομένως καθόλου τυχαία η παρουσία της σχεδόν σε όλα τα σοβαρά, απαιτητικά και επώνυμα τεχνικά έργα που κατασκευάστηκαν και κατασκευάζονται, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, στην Ελλάδα και Δυτική Ευρώπη.

Η πολύχρονη εμπειρία, η υψηλού επιπέδου κατάρτιση των ανθρώπων της και η διαρκής ενημέρωσή της για τις εξελίξεις (νέα προβλήματα – νέα υλικά – νέες τεχνικές) μέσω της μόνιμης συνεργασίας της με Πανεπιστημιακές Σχολές και Ινστιτούτα του εξωτερικού, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Πρόγραμμα Παραγωγής της περιλαμβάνονται ολοκληρωμένες σειρές υλικών και συστημάτων, της παρέχουν την ευχέρεια να προσφέρει λύσεις επίσης ολοκληρωμένες, σχεδόν σε κάθε πρόβλημα, από τα πιο δύσκολα – περίπλοκα – ασυνήθιστα που μπορούν να προκύψουν σε ειδικά τεχνικά έργα, μέχρι τα καθημερινά, που απαντώνται σε συνήθεις οικοδομικές κατασκευές.

Εξαγωγές και διακίνηση
Εξαγωγές και διακίνηση
Τα προϊόντα της εξάγονται σε όλο τον κόσμο.
Στην Ελλάδα διακινούνται κατ’ ευθείαν από το εργοστάσιο.
Δια της κατ’ ευθείαν επαφής με τον πελάτη και της εξατομικευμένης προσέγγισης στα τεχνικά του θέματα διασφαλίζει ότι του παρέχει:
- Ολοκληρωμένες προτάσεις, προσαρμοσμένες στις τεχνικές, οικονομικές και αισθητικές ιδιαιτερότητες του έργου του.
- Αναλυτικές τεχνικές περιγραφές, υλοποιημένα υποδείγματα και βήμα-βήμα συμβουλευτική υποστήριξη.
Επαγγελματικές Λύσεις Υψηλών Απαιτήσεων
Επαγγελματικές Λύσεις Υψηλών Απαιτήσεων
Heavy duty λύσεις για την Βιομηχανία και το Ξενοδοχείο
Heavy duty λύσεις για χώρους με υψηλές υγειονομικές απαιτήσεις
- Προστασία επιφανειών
- Αρχιτεκτονικές εφαρμογές
- Βιοκλιματική δόμηση
- Στεγανοποίηση – Συγκόλληση – Υποδομές
- Τailor-made σχεδιασμός και προϊόντα
Πρωτοπόρος
Πρωτοπόρος
Συγκαταλέγεται μεταξύ των πρωτοπόρων Ευρωπαϊκών Εταιρειών, έχοντας αναπτύξει, επί 45 και πλέον χρόνια, τεχνολογία πολύ υψηλού επιπέδου, σαν απόρροια:
-της βαθιάς γνώσης του αντικειμένου
-της στενής παρακολούθησης των τεχνικών εξελίξεων
-της σταθερής προσήλωσης στις Αρχές της Ποιότητας
-της αστείρευτης δημιουργικότητας και της υψηλής αισθητικής που την διακρίνει
-του ορθολογικού σχεδιασμού με βάση την εργαστηριακή έρευνα και την ρεαλιστική δοκιμασία
-της διαρκούς επιδίωξης για βελτιστοποίηση.

footer